2011. január 15., szombat

Greta May: Hiéna


Greta May: Hiéna



Egy könyves barátnőm ajánlotta ezt a könyvet.akciós volt,ezért gyorsan le is csaptam rá,amit nem bántam meg.

Rebecca titkos és különleges munkája során – Hiénaként – minden szerelmi kapcsolattól elzárkózik, mígnem új megbízatása a milliárdos Shadow-családhoz vezérli. A történések kicsúsznak az irányítása alól, a vad és féktelen férfi, Randy Shadow iránt kialakuló érzelmeinek köszönhetően akaratán kívül egy gonosz játszma részese lesz. A csapda mély és fenyegető. Az idő sürget
. El tud menekülni a férfi elől, akit gyűlölnie kellene, de akit mégis szeret?
Vagy mindent kockára tesz? Férfi és Nő. Vadász és Áldozat. Egy játszma, ahol talán mindkettő az életét adná a másikért.

A könyv nagyon érdekesen indul.Rebecca beszervezése a Hiénák közé,azaz titkos megfigyelések közelről egy-egy célszemélyre vagy családra irányulva.(Szívesen olvastam volna többet egy-egy ilyen hiénás munka felkészüléséről.).

Egy nagyon veszélyes családhoz Shadow-ékhoz kerül. A legsúlyosabb hibát követi el amit csak lehet, bele szeret Randybe a veszélyes, de gyönyörű férfiba. Amikor felajánlja hogy elveszi feleségül Recca igent mond, ekkor még nem tudja mekkora bajban van. Nemhogy leleplezték, hanem már régóta figyelik és kiszemelték Randy feleségének és gyermekének anyjának akiből egy génmanipulációval 4 év alatt 20 évest csinálnak. Itt kezdtem egy kicsit megijedni hogy atya ég mi lesz talán sci-fi?
De végül nem bonyolódnak részletekben. Randy megmenti anyja haragjától Rebeccát, így kimutatva hogy ő is szereti, nemcsak a terv része. A főszereplő szenved szerelem és a gyermeke féltése között. Végül a gyermeke egészségét választja a szerelemmel szemben.
Egy vetélytárs, Mona segítségével megszökik Rebecca, de közben ő is megmenti Randy életét. Egy kislány Sarah is vele tart a szökésben. Egy kisvárosban megváltozott személyiséggel, külsővel élnek együtt jóban rosszban a kislánnyal míg nem eljön a szülés ideje. Ekkor Sarah felhívja Randyt hogy jöjjön a feleségéért. Aki csak meg akarja menteni gyermeke és Rebecca életét. De sajnos áruló van a csapatban .

A vége nem volt igazán szimpatikus.
Nem szeretném lelőni a végét annak aki még az olvasása előtt tart, de én nem így fejeztem volna be a könyvet.
Alig várom a könyv következő részét a Bűnre nevelve-t Mona főszereplésével.
Az is csak ilyen szuper könyv lehet.

Aposztróf kiadó:
http://www.aposztrof.hu/

278 oldal
saját
10/9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék