2018. május 21., hétfő

Twister Média- Dobozba zárt világ



A bejegyzés spoileres, a doboz tartalmát illetően.

Tudtátok hogy a Twister Media kiadónak is van könyves doboza?
Nekem hatalmas meglepetés volt, mikor a kezembe kaparinthattam a Könyvfesztiválon, a kiadónak és Adának hála. 



Még sosem kaptam/vettem boxot, így teljesen friss élményként vágtam bele a bontogatásba. Persze nem bírtam kivárni estig, míg haza érek. A gyerekek fantáziáját még nálam is jobban piszkálta, hogy mit rejthet a dobozka, így ők megoldották minél hamarabb a kinyitást.
Millió lila kukacka. Ez mi? Ez van csak benne? Jött a meglepett kérdés tőlük. 
Persze a tömőanyag, ami azért kell, hogy ne csúszkáljon és izgalmasabb, ízlésesebb legyen. Fél Könyvfesztivál lila kukackákban úszott az udvaron tőlünk utána.
De nézzük csak, mit rejtett még a dobozka.


Egy könyvet, amit azóta el is olvastam. 
Krausz Emma: Osztálykép
Talán ezért is most írok csak nektek a doboz tartalmáról, mert szerettem volna a könyvet is véleményezni a bejegyzésemben. Tőlem szokatlan, kicsit messze álló kötet lakott a dobozban, de nagyon örültem neki és utólag nem bánom, hogy elolvastam. Sokat tanított nekem elfogadásról!
Itt tudjátok elolvasni a beszámolómat.



Aztán a dobozban leledzett még jó pár apróság, amivel kényeztetett minket a kiadó és az író. A könyv például több helyen post-iteket tartalmazott, ahol bepillantást nyerhettünk a könyv készülése közbeni változásokról. Imádtam a plusz adalékanyagokat. Olyan, mint egy nagy film kimaradt jelenetei, vicces bakijai, hogyan készült részei. Ez a legjobb az egész filmben, így a könyvet is nagyon földobta. Bennfentesnek éreztem magam, mintha ott lettem volna a könyv születésekor. Aztán  levél is érkezett a csomagban. Köszönöm Krausz Emmának, a könyv szerzőjének! Ez titok, miről szólt. 
Két Twister Médiás könyvjelző, papír alapú is helyet kapott. Azért írom, hogy papír alapú, mert egy nagyon aranyos, rózsaszín gumis könyvjelzőt is kaptam. Sajnos ezt nem áll módomban megmutatni. A kis gézengúzaim elcsaklizták és azon mód el is dugták előlem. Az anyai szimatom még nem túl erős, így azóta is hiába keresem. Ez az ő kincsük lett.
És a könyv után, ami a legjobban a szívembe lopta magát a csomagból, az a könyvtartó, könyv borító táska. Imádom! A színe és a mintája is nagyon izgalmas.
Aztán kaptam még egy csodaszép grafit ceruzát is, ami szivárványos külsőt kapott, hogy még a hegyezés közben visszamaradó forgács is szivárvány színű legyen. Na de gondolhatjátok, hogy ez sem maradhatott az enyém. Elsőbe menő kisleánykám lefoglalta maga számára, hogy menő legyen a sulikezdéskor!

Nagyon találó volt a doboz címe! Ténylegesen egy egész világot zárt magába, amit Emma alkotott, írt!
Meg vagyok elégedve a tartalmával. A könyv és az apróságok is mind teli találatok voltak a részemről!
Remélem hamarosan érkezik hasonló tematikával új dobozuk!
Itt megvásárolhatjátok: ITT


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Címkék